Kirjos divljao u Rimu – bacio stolicu, šutirao flašice, pa diskvalifikovan VIDEO

Australijski teniser Nik Kirjos diskvalifikovan je sa Mastersa u Rimu pošto je poptuno izgubio kontrolu tokom meča sa Kasperom Rudom.

Izvor: SN

Četvrtak, 16.05.2019.

15:55

Kirjos divljao u Rimu – bacio stolicu, šutirao flašice, pa diskvalifikovan VIDEO
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Kasper Rud je slavio u prvom setu protiv Nika Kirjosa sa 6:3, a u drugom je uspeo da se revanšira posle taj brejka, kada je trijumfovao u drugom setu rezultatom 7:6, da bi incident nastao u trećem setu.

Kirjos je uzeo brejk u prvom gemu, a norveški teniser se već u sledećem odužio. Australijanac je bio vrlo ljut na ponašanje publike, čak se i žalio kod sudija, koji njegov agresivni nastup nisu tolerisali i poklonili su sledeći gem Rudu.

Ova sudijska odluka je dodatno iznervirala 36. tenisera planete koji je prvobitno bacio reket, pritom zamalo pogodivši linijskog sudiju, što je usledilo Kirjosovim bacanjem stolice na teren. Ubrzo je Nik pokupio svoje stvari i napustio teren, a usledila je i direktna diskvalifikacija neposredno nakon što se "pokupio" i odšetao sa šljake.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

195 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: