Sergej kao "džoker" odveo Lacio do trofeja u Kupu! VIDEO

Fudbaleri Lacija su savladali Atalantu u finalu Kupa Italije i osvojili sedmi trofej tog takmičenja u istoriji kluba.

Izvor: SV

Sreda, 15.05.2019.

22:41

Sergej kao
Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino

Rimljani su slavili rezultatom 2:0, ali su do 79. minuta i ulaska na teren Sergeja Milinković-Savića bili u podređenom položaju.

Do tog momenta je reprezentativac Srbije posmatrao igru sa klupe za rezervne igrače, a svega tri minuta po ulasku na teren postigao je pogodak.

Celu akciju je pokrenuo Felipe Kaisedo, iznudio je udarac iz ugla koji je izveo Lukaš Leiva, a Milinković-Savić se našao na pravom mestu, bio viši od svih fudbalera u šesnaestercu Atalante i zatresao mrežu golmana Pjerluiđija Golinija. Do tog trenutka Lacio nije uputio nijedan šut u okvir gola protivnika, iako je imao veći posed lopte, Atalanta je bila bliža golu, što je u pet navrata sprečio čuvar mreže Tomas Strakoša.

Konačan rezultat je postavio Hoakin Korea, posle spektakularnog kontranapada u kom je nanizao nekoliko fudbalera Atalante i na kraju rutinski poslao loptu u gol.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

53 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: