Milojević: Mladost je bila bolja, ne sviđa mi se kako smo igrali

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević čestitao je timu na plasmanu u finale Kupa Srbije.

Izvor: SV

Sreda, 15.05.2019.

20:21

Milojević: Mladost je bila bolja, ne sviđa mi se kako smo igrali
Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Ipak, istakao je da je Mladost u revanš utakmici polufinala bila bolji rival.

"Čestitam mojim igračima na prolasku. Rezultat iz prve utakmice je praktično rešio ovo polufinale. Znali smo da će ova utakmica biti teška, a to se i pokazalo. Mladost je bila bolja. Da li zbog nedostatka našeg motiva ili nešto, ne znam, videćemo... Ne sviđa mi se kako smo igrali", rekao je Milojević za televiziju Arena sport.

Zvezda se danas plasirala u finale Kupa Srbije, pošto je u polufinalu pobedila Mladost sa 4:1, što je bio rezultat prvog meča na stadionu "Rajko Mitić" 16. aprila.

"Danas nije trebalo da se završi 0:0, ali (Milan) Borjan i mladi i prespektivni (Nikola) Rosić bukvalno kao da su začarali mreže", dodao je Milojević.

S Milojevićem se složio i trener Mladosti Nenad Milovanović, koji je u čudu što njegov tim iz velikog broja prilika nije postigao gol.

"Šteta što je kiša poslednjih dana, jer znam da bi bilo više ljudi. Slažem se da su danas samo golovi nedostajali, ali eto publika je imala priliku da vidi dva odlična golmana, najbolja u zemlji. Obeležili su meč. Zvezda je bila aktivnija u prvom, ali smo mi u drugom odgovorili visokim pritisku, imali sedam-osam šansi. Borjan je 'skinuo' četiri-pet, ali u ovim ostalim ne verujem da nismo mogli da postignemo jedan gol. Čestitam Zvezdi na plasmanu u finale i pobedi u prvom meču. Mislim da smo mi pokazali da zaslužujemo mesto na tabeli Super lige i ovu poziciju u Kupu", rekao je Milovanović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

20 h

Podeli: