"Dejvis ne želi da igra sa vremešnom zvezdom u sitkom organizaciji"

Sportski novinar Skip Bejles u emisiji "Undisputed" govorio je o sudbini Nju Orleans Pelikansa sa Entonijem Dejvisom i prvim pikom na NBA draftu.

Izvor: SN

Sreda, 15.05.2019.

18:15

Photo by Tom Pennington/Getty Images

Nju Orleans Pelikansi i Entoni Dejvis su u jednoj prilično čudnoj situaciji, govorilo se o potencijalnom trejdu još na zimu, ali je Entoni Dejvis na kraju ostao u Pelikanima, a prilče o njegovom odlasku u Lejkerse i dalje su aktuelne.

Pelikansi su dobili prvog pika na predstojećem NBA draftu na sinoćnoj lutriji, a ni njihov trener Alvin Džentri nije krio oduševljenje povodom ishoda lutrije, tako da se sada spominje i potencijalni ostanak Dejvisa u Pelikansima.

"Hajde da rasčistimo ovo. Hoćeš da mi kažeš da će Dejvis reći nakon nekoliko dana, da, ja želim da napustim ugovor od 70 miliona u Pelikansima kako bih igrao sa vremešnom zvezdom u organizaciji koju vode Džini Bas i Linda Rembus, dve junakinje sitkoma nekada slavnih Los Anđeles Lejkersa. Želim da se predam njima?", rekao je Skip Bejles.

Kada se govori o Entoniju Dejvisu i Lejkersima, nekoliko scenarija je u igri, a glasne su poruke o trejdu koji uključuje i veliki broj Lejkersovih talenata, čak se govorilo i o trejdu Lonza Bola za jednog od top 10 pikova sa ovogodišnjeg drafta.

"Lejkersi očajnički žele Entonija Dejvisa. I ako ga ne Pelikansi ne puste, napustiće zgradu i ostaviti ih bez ičega", rekao je Šenon Šarp, a potom se Skip Bejles nadovezao:

"Šta ako Dejvis ostane u Pelikansima i sam sebi kaže kako može da igra sa najvećom senzacijom još od dolaska Majkla Džordana. Niko nije potresao NBA ligu kao Majkl Džordan sve do Zajona Vilijamsona. Nikada nismo videli čoveka građenog kao Zajon Vilijamson, koji ima potencijal da preokrene sudbinu cele franšize. Videli smo reakcije Pelikana na ishod draft lutrije"
, nastavio je Bejles.

Skip se potom osvrnuo na situaciju u Nju Orleansu, njihovim navijačima koji nose NFL ekipu Sejntse i napomenuo da Zajon nikada nije bio u Nju Orleansu.

"Neka Zajon ode na vikend u Nju Orleans, neka vidi Burbon ulicu uživo. Godinama smo govorili o Mercedes Superdomu (arenu u kojoj igraju Nju Orleans Sejntsi) da tamo dolaze najluđi i najglasniji navijači NFL–a. Godinama je to bio najbolji domaći teren u ligi i ne vidim razlog zbog kog istu tu stvar ne bismo mogli da vidimo u Smuti King Areni. Mislite da Zajon neće doprineti takvoj atmosferi svako veče?"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: