Kiša odlaže tenis u Rimu – organizatori ne vraćaju novac za ulaznice

Italijanska teniska federacija odbija da vrati novac gledaocima za ulaznice ukoliko se treći dan turnira u Rimu u potpunosti odloži.

Izvor: SN

Sreda, 15.05.2019.

16:55

Kiša odlaže tenis u Rimu – organizatori ne vraćaju novac za ulaznice
Photo by Dean Mouhtaropoulos/Getty Images

Sportski novinar Erik Salio na svom "Tviter" profilu podelio je informaciju da u pravilnku ATP turnira u Rimu ne postoji mogućnost finansijske nadoknade za ulaznice ukoliko zbog lošeg vremena dođe do otkazivanja istih.

Zbog obilnih padavina u glavnom gradu Italije mečevi se iz sata u sat pomeraju i sve je izvesnije da će se neki mečevi pomeriti za četvrtak. Kako Salio takođe navodi, gledaoci će imati opciju da svoje ulaznice zamene za neki drugi dan ili da svoje ulaznice "prenesu" na jedan dan turnira naredne godine.

Inače, pre nekoliko dana objavljena je vest o poskupljenju ulaznica, pošto je Rodžer Federer potvrdio učešće, pa se pominju cifre od 200 evra za dnevnu kartu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: