Kup Srbije: Derbi u Nišu, Zvezda želi da završi posao u Lučanima

Sreda je dan rezervisan za revanš utakmice polufinala Kupa Srbije u kojima će se sastati Mladost iz Lučana i Crvena zvezda, odnosno Radnički iz Niša i Partizan.

Izvor: PT

Sreda, 15.05.2019.

10:20

Kup Srbije: Derbi u Nišu, Zvezda želi da završi posao u Lučanima

Prvi će na teren Mladost i Zvezda (17.30), dok će se derbi u Nišu odigrati dva i po sata kasnije (20.00).

Crveno-beli u prvom susretu slavili su sa 4:1 i veliki su favoriti da prođu u finale Kupa.

"Tražim od igrača da shvate kako smo odigrali prvo poluvreme i moramo da se ne obaziremo na taj rezultat. Više puta se u fudbalu pokazalo, pogotovo u poslednje vreme, da ta prednost i nije baš tako velika iako deluje, i možete da imate velikih problema. Tražiću da odigramo kao da je bilo 0:0 u Beogradu", rekao je Milojević.

Zvezdi neće biti lako u Lučanima, međutim mnogo neizvesnije će biti u Nišu kada će Radnički ugostiti Partizan. Crno-beli u prvom susretu slavili su minimalnim rezultatom (1:0) i to ih stavlja u bolju poziciju.

"Očekujem jedan Radnički koji će da igra kao do sada. Napravili su ozbiljan rezultat. Mi to poštujemo. Utakmica će mnogo zavisti od nas i od toga kako mi uđemo. Bio sam i trener Radničkog i ne želim da bilo koga omalovažavam, ali ako mi budemo pružili ono što treba, teško da mogu da nas pobede s dva gola razlike. Da smo sigurni - nismo, ali objektivno imamo pravac koji je dobar", rekao je pomoćni trener Partizana Milan Đuričić.

Na drugoj strani Nenad Lalatović zatražio je od navijača da prirede pravu fudbalsku atmosferu.

"Želim da atmosfera bude onakva kakva je kada mi igramo na stadionu Partizana. Želim da se igrači Partizana sutra ovde osećaju kao gosti, a ne kao domaćini. Siguran sam da možemo da napravimo još jedan istorijski uspeh, a to ne možemo bez publike. Igrači moraju da budu jaki u skoku, da svaka lopta bude naša, ako povedemo, ne smemo da se povučemo, moramo da nastavimo u tom ritmu. Niti mi možemo da iznenadimo Partizan, niti oni nas, dobro se poznajemo", rekao je Lalatović.

Finale Kupa Srbije igra se 23. maja u Nišu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: