Milivojević ne zna za umor – odigrao svaki minut u Premijer ligi

Srpski fudbaler Luka Milovijević, igrač Kristal Palasa, jedan je od samo trojice igrača koji su odigrali svaki minutu u 38 utakmica ove sezone u Premijer ligi.

Izvor: PT

Utorak, 14.05.2019.

21:20

Milivojević ne zna za umor – odigrao svaki minut u Premijer ligi
Photo by Alex Broadway/Getty Images

Pored Milivojevića, ovim mogu da se pohvale još samo dva fudbalera – Ben Mi iz Barnlija i Konor Koadiju iz Vuleverhemptona.

Njih trojica su, jer se golmani ne računaju, ove sezone odigrali po svih 3.420 minuta u regularnim tokovima utakmica, a na tom podvigu čestitala im je službena stranica Premijeršipa, preneo je Index.hr.

Nagradu za najboljeg strelca u tek završenoj sezoni sa po 22 gola podelili su trojica igrača - Pjer Emerik Obamejang iz Arsenala i dvojac Liverpula Mohamed Salah i Sadio Mane.

Titulu je u poslednjem kolu odbranio Mančester Siti sa bodom prednosti ispred Liverpula.

Portal navodi da je to osmi put u istoriji Premijer lige da odluka o prvaku pada u poslednjem kolu, a u tri takva slucaja slavio je baš Mančester Siti - 2012, 2014. i 2019.

Siti i Liverpul ukupno su osvojili 195 bodova, što je najviše za vodeći dvojac u istoriji tog takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: