Fonjini bolji od Conge, Čekinato eliminisao De Minora

Fabio Fonjini plasirao se u drugo kolo Mastersa u Rimu, pošto je u dva seta (6:3, 6:4) eliminisao Žoa Vilfreda Congu.

Izvor: SN

Ponedeljak, 13.05.2019.

20:40

Fonjini bolji od Conge, Čekinato eliminisao De Minora
Photo by Clive Brunskill/Getty Images

Italijanski teniser odigrao je sjajan meč pred domaćom publikom i zasluženo se nalazi u narednoj fazi turnira.

Fonjini će u drugom kolu Rima igrati protiv Radu Albota ili Benoe Pera.

Kanadski teniser Denis Šapovalov plasirao se u drugo kolo, pošto je pobedio 43. igrača sveta Španca Pabla Karenja Bustu posle dva seta, 6:3, 7:6.

Šapovalov, 22. teniser sveta, pobedio je posle sat i 37 minuta. On je u četvrtom gemu prvog seta oduzeo servis Špancu i poveo u meču. U drugom setu nije bilo brejka, pa je meč rešen u taj-brejku, koji je Šapovalov dobio sa 7:5.

Šapovalov će u drugom kolu igrati protiv Novaka Đokovića, koji je kao prvi nosilac slobodan u prvom kolu. U drugo kolo plasirao se i Italijan Marko Čekintato, pobedom protiv Australijanca Aleksa De Minaura od 4:6, 6:3, 6:1.

Čekinato će u drugom kolu igrati protiv Nemca Filipa Kolšrajbera. Španac Albert Ramos Vinjolas pobedio je u prvom kolu Francuza Gaela Monfisa sa 6:3, 6:1. On će u drugom kolu igrati protiv pobednika duela Argentinca Dijega Švarcmana i Jošija Nišioke iz Japana.

Britanski teniser Kameron Nori plasirao se u drugo kolo pošto je pobedio Australijanca Džona Milmana sa 3:6, 6:3, 6:4. Nori će igrati protiv Borne Ćorića iz Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 4

Pogledaj komentare

4 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: