Legende Zvezde zovu "delije": Napunite "Marakanu" 19. maja!

Crvena zvezda zaokružićes sjajnu sezonu 19. maja protiv Napretka, a legende kluba zovu navijače da tog dana napuni "Rajko Mitić".

Izvor: B92

Nedelja, 12.05.2019.

19:30

Legende Zvezde zovu
Foto: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic)

Zvezda je suvereno odbranila titulu, igrala prvi put u Ligi šampiona, a i dalje je u igri i trofej Kupa.

Zvezdaši će sledeće nedelje svečanost započeti od 18 časova, sat vremena pred početak superligaškog duela, a klupske legende očekuju spektakl koji će predstavljati dodatni vetar u leđa šampionima pred borbu za još jedan trofej.

"Već dve godine imamo najbolji tim u državi i red je da sjajan period ukrasimo duplom krunom. Trio Terzić – Mrkela – Milojević je obavio odličan posao. Smatram da je ova generacija pravi naslednik one koju sam ja vodio do dva trofeja i pozivam sve zvezdaše da ih podržimo u preostala tri izazova. Rezultati su najbolja pozivnica, a ova generacija zaista beleži odlične igre. Nadam se da će im se cveno-bela publika zahvaliti na tome punim stadionom na proslavi u nedelju", rekao je Boško Đurovski.

Saglasan sa poslednjim strategom koji je u Ljutice Bogdana doneo duplu krunu je i Vladimir Petrović Pižon, četvrta Zvezdina zvezda.

"Evropski dueli pokazali su koliko je značajna podrška navijača za Crvenu zvezdu. Sad, kad je titula odbranjena, zvezdaši imju priliku da još jednom pokažu zahvalnost na fenomenalnoj sezoni i odbranjenoj tituli i uveren sam da će to i učiniti. Očekujem da desetine hiljada navijača u nedelju dođe na utakmicu i da zajedno proslavimo odbranu titule
", izjavio je Petrović.

Među brojnim klupskim legendama, u nedelju od 18 časova, na stadionu “Rajko Mitić” biće i Stanislav Karasi.

"Redovno podržavam moju Zvezdu sa tribina. Na pravom smo putu kako po pitnju tima, tako i organizaciono. Nadam se da ćemo osvojiti i Kup Srbije, a fenomenalno bi bilo da sa sa uspesima nastavimo u kontinuitetu. Zvezdaši ne skrivaju zadovoljstvo ostvarenim i zato očekujem da dolaskom na prslavu potvrde svoj stav. Neophodno je da crveno-bela publika, ali i rukovodstvo podrže ovu generaciju jer verujem da je sposobna da ostvari još uspeha", naglasio je Karasi.

Rodić: Svi na proslavu titule!

Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto ©
"Delije" na "Marakanu" zove i reprezentativni bek Zvezde Milan Rodić.

"Svi smo srećni što drugu godinu za redom poslednje kolo dočekujemo na ovakav način sa našim navijačima. Uveren sam da će biti ispunjene tribine i prava slavljenička atmosfera. Zajedno smo ostvarili istorijski uspeh, prišli smo treću zvezdicu iznad grba i došlo je vreme da to i proslavimo. Ulaz je besplatan, svi su pozvani da naparvimo nezaboravnu proslavu", rekao je Rodić.

Zvezdin levi bek osvrnuo se na učinak crveno-belih u domaćem šampionatu.

"Osvojiti titulu u Crvenoj zvezdi je poseban osećaj i neverovatna čast. Mi smo uspeli da ponovimo prošlogodišnji uspeh i odbranimo zvanje šampiona. Odlična sezona je za nama, zabeležili smo 32 pobede, postigli 94 golova i to su podaci koji pokazuju da je publika mogla da uživa na našim utakmicama. Sada je došlo vreme da proslavimo sve ono što smo zajedno ostvarili".


Osim za poslednju utakmicu u Superligi, izabranici Vladana Milojevića pripremaju se i za revanš meč polufinala Kupa Srbije, koji u sredu igraju u Lučanima.

"Naporno se pripremamo za predostijeću utakmicu, jer od početka sezone naglašavamo da nam je dupla kruna glavni cilj. Želimo da osvojimo i Kup, a odlična ekipa Mladosti nam je naredna prepreka na tom putu. Imamo prednost, ali potpuno fokusirano ćemo ući u utakmicu i ići na pobedu. Nadam se da ćemo 23. maja priprediti još jedno slavlje našim navijačima", poručio je Rodić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: