Kolaps Junajteda za kraj poražavajuće sezone

Fudbaleri Mančester junajteda završili su sezonu Premijer lige 2018/19 na poražavajuć način, porazom od Kardifa na domaćem terenu.

Izvor: LN

Nedelja, 12.05.2019.

17:51

Kolaps Junajteda za kraj poražavajuće sezone
Photo by Dan Mullan/Getty Images

Kardif je rezultatom 2:0 ostvario prvu pobedu na Old Trafordu još od 1960. godine.

Uprkos izuzetno lošoj sezoni Junajteda niko nije očekivao ovakav kolaps u poslednjem kolu i poraz od ekipe koja je već ispala iz Premijer lige.

Kardif je po jedan gol postigao u oba poluvremena, a oba puta strelac je bio Natanijel Mendez-Leng, prvo u 23, a onda u 54. minutu.

Junajted je napadao tokom celog meča i na kraju imao preko 20 udaraca ka golu protivnika, čak 9 u okvir gola, ali nije uspeo da dođe ni do jednog pogotka. Uz to su ostvarili i 73 odsto poseda lopte.

Izabranici Olea Gunara Solksjera su tako peti meč zaredom ostali bez pobede u najkvalitetnijem klupskom prvenstvu na planeti i takmičenje završili na 6. poziciji, odmah iza Arsenala, a ispred Vulverhemptona.

Što se tiče igranja u Evropi naredne sezone "crveni đavoli" će najverovatnije igrati u grupnoj fazi Lige Evrope. Račune može da im pomrsi Votford, koji će, ukoliko iznenadi Mančester siti u finalu FA Kupa, Junajted poslati u kvalifikacije za LE.

U međuvremenu, Liverpulu nije bila dovoljna pobeda da spreči Siti da dođe do odbrane titule šampiona.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

65 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: