Milić pobednik juniorskog teniskog turnira u prokuplju

Pobednik Međunarodnog teniskog turnira "Prokuplje open 2019" za dečake i devojčice do 12 godina je Ognjen Milić, koji je u finalu" pobedio Vuka Kruščića.

Izvor: B92, Beta

Nedelja, 12.05.2019.

14:47

Milić pobednik juniorskog teniskog turnira u prokuplju
Photo by Julian Finney/Getty Images

Kruščić i Milić su zajedno osvojili turnir u dublu, pošto su u finalu pobedili bugarske tenisere Ivajla Simeonova i Vitorija Stankova.

Među devojčicama is Srbije najbolje se plasirala Aleksandra Stevanović, koja je zauzela drugo mesto, pošto je u finalu izgubila od Ruskinje Marije Mesianskaje.

Pobednice u dublu su Iva Lakić iz Crne Gore i Lana Petković iz Bosne i Hercegovine, koje su u finalu pobedile Janu Premović i Slovenku Elu Plošnik.

Jovan Tomović iz Crne Gore i Lana Petković iz Bosne i Hercegovine osvojili su titule prvaka na utešnom turniru, a Nikola Matović i Katarina Milošević iz Srbije bili su drugi.

Veliki kvalitet na turniru pokazao je prvak Srbije Ognjen Milić, koji je u poslednjih mesec i po dana osvojio tri titule u singlu i dve u dublu na evropskim turnirima.

Osim u Prokuplju, on je trijumfovao na turniru u Ulcinju, a pobedu u singlu i drugo mesto u dublu, sa Vukom Kruščićem, ostvario je u Zagrebu na 35. "Memorijalu Slavoj Greblo".

Na turniru koji se 12. put organizovao u Prokuplju nastupilo je 70 mladih tenisera iz Evrope i sveta, među kojima 33 iz Srbije.

Organizatori ovog turnira, koji se održava u sklopu Tennis Europe Junior Tour, su grad Prokuplje i Teniski klub Topličanin.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: