Milojević zagonetan: Pričaćemo o ugovoru kad se završi sezona

Trener Crvene zvezde Vladan Milojević još ne želi da kaže da li će i naredne sezone sa klupe predvoditi tim šampiona Srbije.

Izvor: B92

Nedelja, 12.05.2019.

13:25

Milojević zagonetan: Pričaćemo o ugovoru kad se završi sezona
photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Milojević je u velikom intervjuu za "Sportski žurnal" pričao o sezoni koja je na izmaku, planovima, kao i igračima sa kojima je stigao do velikih uspeha.

Na pitanje da li je doneo odluku o tome da ostane ili ne, kratko je odgovorio.

"Pričaćemo kad se završi sezona".

Posle odlične dve sezone i dve titule, plasmana u Ligu šampiona, normalno je bilo da dođe i do zasićenja i Milojević to ne krije.

„Možda se i jesam zasitio... Zvezda je specifičan sistem. Za nas koji smo ponikli u Zvezdi je sve drugačije, unosi se velika količina emocija. Veća je i odgovornost. Ne piše mi to u ugovoru, ali je ogromna obaveza, vodite najpopularniji klub na ovim prostorima. Gde god da se pojavite, reprezentujete ga", kaže Milojević.

On je još jednom u tekstu indirektno poručio da postoji mogućnost rastanka. Na pitanje imaju li navijači Crvene zvezde razloga za strah, Milojević je rekao

„Ne bi trebalo tako gledati, niti želim sada da komentarišem. Ko god i kada bude došao, Zvezda je velik iklub i guraće još bolje. Ima mnogo dobrih trenera“.

Takođe, rekao je i da mu neće biti lako kada jednog dana bude odlazio.

"Neće biti lako, to je sigurno. Nijedan rastanak nije lak. Mora se ostati racionalan, kao kad odlaze igrači. Ne može ovde da se ostane dugo, kao u nekim drugim sredinama. Ne postoji taj model", zaključio je Milojević.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: