Federer potvrdio: Dolazim u Rim!

Rodžer Federer je potvrdio da će naredne nedelje igrati na Mastersu u Rimu.

Izvor: Z.K.

Subota, 11.05.2019.

15:09

Federer potvrdio: Dolazim u Rim!
Photo by Alex Pantling/Getty Images

Žreb je obavljen još u petak , Federer je izvučen u polovinu u kojoj je Rafael Nadal, ali nije bilo izvesno da će Švajcarac iz Madrida produžiti za Rim.

Objavom na svom Instagram profilu, Rodžer je otklonio sve dileme, igraće u Rimu. U prvom kolu je slobodan, a u drugom igra sa boljim iz susreta između Frensisa Tijafoa i Žoaa Souze.

Ovo će Rodžeru biti prvi nastup na "Foro Italiku" još od 2016. Ovo će mu biti 17. nastup na ovom turniru.

"Upravo sam završio razgovor sa članovima svog tima i srećan sam što mogu da kažem da se vraćam u Rim, igraću u Italiji. jedva čeka, baš sam uzbuđen, prošlo je mnogo vremena", poručio je Federer.

Švajcarac bi eu eventualnom finalu mogao da ide na Dominika Tima ili Rafu Nadala, a sa Novakom Đokovićem bi mogao da ukrsti reket jedino u finalu.

Federer još nema nijednu titulu sa Mastersa u Rimu.
View this post on Instagram

😃🇮🇹🇮🇹🇮🇹🎾

A post shared by Roger Federer (@rogerfederer) on

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

18 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: