Partizan na Karađorđu, Čukarički gostuje Mladosti

Fudbaleri Partizana i Čukaričkog u predstojećem 36. kolu Super lige Srbije nastaviće borbu za treće mesto na tabeli, a velika bitka vodiće se i u plej-autu.

Izvor: SN

Petak, 10.05.2019.

16:07

Partizan na Karađorđu, Čukarički gostuje Mladosti
Foto: Srdjan Stevanovic/Starsportphoto

Crno-beli će u subotu, u pretposlednjem kolu domaćeg šampionata, gostovati na Karađorđu ekipi Vojvodine koja je osma na tabeli, dok će Čukarički igrati u Lučanima protiv petoplasirane Mladosti.

Čukarički je treći na tabeli sa 37 bodova, dok je Partizan četvrti sa bodom manje. Zanimljivi mečevi očekuju se i u plej-autu. Fudbaleri Mačve dočekaće Rad, Voždovac ekipu Bačke, Zemun će ugostiti Radnik, a Dinamo ekipu Spartaka.

Pred ovo kolo u najtežoj situaciji su Bačka, koja je na 14. mestu sa 18 bodova, i Dinamo i Zemun koji zauzimaju poslednje dve pozicije sa po 17 bodova. Ekipa Rada je u nešto boljoj poziciji pošto je trenutno na 13. mestu sa 21 bodom.

Prvi meč 36. kola na programu je danas od 18.00 kada će fudbaleri Crvene zvezde, koji su u prošlom kolu obezbedili titulu prvaka, gostovati Proleteru.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: