Nurkić odao počast poginulim ratnim vojnicima BiH FOTO

Jusuf Nurkić, košarkaš Portland Trejlblejzersa, pojavio se na meču protiv Denver Nagetsa u beloj majici s imenima poginulih vojnika BiH iz rata devedesetih.

Izvor: B92

Petak, 10.05.2019.

10:00

Nurkić odao počast poginulim ratnim vojnicima BiH FOTO
EPA-EFE/STEVE DIPAOLA

Centar iz Bosne i Hercegovine došao je u trećoj četvrtini u "Moda Centar" kako bi dao dodatnu podršku svojim saigračima u borbi za finale Zapadne konferencije.

Nurkić je uspeo da dâ energiju Blejzersima, koji su slavili sa 119:108, što znači da ćemo u nedelju gledati sedmu, odlučujuću, utakmicu.

Na majici koju je nosio bila su imena Izeta Nanića, Safeta Hadžića, Mehdina Hodžića, Midhada Hujdura, Hajrudina Mešića, Safeta Zajka, Enver Šehović, Adila Bešića i Nesiba Malkića, ljudi koji su u BiH odlikovanim najvećim ratnim odličjem - Ordenom heroja oslobodilačkog rata.

Nurkić nije u prilici da igra u plej-ofu zbog stravične povrede noge, koju je doživeo u ligaškom delu sezone.
Foto: Screenshot/NBA Twitter

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

246 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: