"Nemarno... Rekao sam igračima da nije gotovo"

Trener Ajaksa Erik ten Hag rekao je posle eliminacije njegove ekipe u polufinale Lige šampiona da je na poluvremenu rekao fudbalerima da dvomeč nije rešen.

Izvor: LN

Četvrtak, 09.05.2019.

11:32

Photo by Dan Mullan/Getty Images

Ajaks je na poluvremenu meča u Amsterdamu imao prednost od 1:0, to jest 3:0 gledajući ukupan rezultat.

"Bili smo tako blizu, i mi smo zaslužili prolaz, ali nemarno smo ispustili vođstvo. Rekao sam igračima mirno da još nije gotovo, videlo se da Totenhem veruje. Morali smo da nastavimo, ali postalo je teže, oni su se još otvorili, a mi nismo bili dobri u kontranapadima", zaključio je Ten Hag.

Njegova ekipa eliminisana je sinoć u polufinalu Lige šampiona od Totenhema, pošto je londonski tim slavio u revanšu sa 3:2 i tako zahvaljujući golovima u gostima se domogla finala.

"Rekao sam igračima da je teško naći prave reči u takvom trenutku, kao i da fudbal može da bude okrutan. Ovo je surova strana fudbala koju smo mi morali da iskusimo sada, ali nastavićemo dalje", rekao je trener Ajaksa.

On je dodao da se eliminacija u poslednjim sekundama utakmice ne može preboleti u "za nekoliko sati ili dana".

"Ne mogu da tražim to od igrača. Bili smo tako blizu, Liga šampiona je jedinstvena, ali igrači shvataju da moramo ovo da prebolimo, mada će nam biti potrebno vreme", dodao je on.

Srpski fudbaler Dušan Tadić teško je podneo poraz i eliminaciju svog tima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

15 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: