Tomić: Ozbiljan pristup tokom cele utakmice

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je da je njegova ekipa na utakmici protiv OKK Beograda odigrala odbranu na visokom nivou.

Izvor: SN

Sreda, 08.05.2019.

22:15

Tomić: Ozbiljan pristup tokom cele utakmice
Credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

"Odigrali smo odbranu na visokom nivou i generalno kvalitetnu utakmicu. Nije dobro praviti veliku analizu gledajući konačan rezultat. Želim da čestitam OKK Beogradu na dobroj utakmici, ali i mojim igračima na veoma ozbiljnom pristupu tokom cele utakmice", rekao je Tomić.

Košarkaši Crvene zvezde upisali su novi, četvrti trijumf u Grupi A Superlige Srbije, pošto su danas u dvorani "Aleksandar Nikolić" savladali OKK Beograd sa 82:50.

"Čestitam ekipi OKK Beograda na fer i korektnoj igri. Pokazali su motiv, kao i svi protiv Crvene zvezde. Mislim da smo odigrali odličnu utakmicu, o čemu najbolje govori to što smo primili samo 50 poena. Gledamo napred, u subotu igramo u Čačku protiv Borca i krećemo pripreme", rekao je košarkaš Zvezde Nemanja Nenadić.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: