"Debakl" u Zagrebu – sastanak ABA bez srpskih klubova i bez dogovora

Neformalni sastanak nekolicine klubova ABA lige održan je u Zagrebu, ali na njemu nisu prisustvovali čelnici srpskih klubova.

Izvor: SN

Sreda, 08.05.2019.

17:17

Credit image & photo: STARSPORT/ Pedja Milosavljevic

Iako je prvobitno bilo najavljeno da je Budućnost organizovala sastanak čelnika klubova iz ABA lige na koji nisu pozvani čelnici srpskih klubova, kasnije je isplivala informacija da su pozivnice izostale jedino Crvenoj zvezdi i FMP–u.

U toku dana je održan taj čuveni sastanak, ali kako se nezvanično saznaje, na njemu nije bilo predstavnika ni Mega Bemaksa ni beogradskog Partizana, a i čitav sastanak je završen bez konkretnog dogovora i donesenih zaključaka.

Na sastanku u glavnom gradu Hrvatske pojavili su se ljudi iz Budućnosti, Cedevite, Cibone, Zadra, Olimpije i Krke, a pošto nikakvog dogovora nije bilo pojedini mediji su čitavu priču nazvali "debaklom".

Zvanični sastanak Skupštine Jadranske lige trebalo bi da bude održan 24. maja, pošto je prvobitno bio planiran za 30. april i od tada je nekoliko puta odlagan.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

116 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: