Tompson ide u Kliperse ako Voriorsi ponude manje od 190M$

Klej Tompson, košarkaš Golden Stejt Voriorsa, narednog leta biće slobodan igrač i mnoge NBA franšize želeće ga u svojim timovima.

Izvor: PT

Utorak, 07.05.2019.

14:50

Tompson ide u Kliperse ako Voriorsi ponude manje od 190M$
Photo by Harry How/Getty Images

Glavnu reč imaće Voriorsi, međutim postoji mogućnost da Tompson ne potpiše za njih ukoliko ne dobije maksimalan ugovor.

"Ukoliko Voriorsi ponude Tompsonu petogodišnji ugovor vredan 190 miliona dolara, stvar je gotova, Klej ostaje u Golden Stejtu", rekao je novinar ESPN Adrijan Vojnarovski.

Veliko leto je ispred franšize iz Ouklenda, pošto će pored Tompsona, slobodan agent biti i Durent, i pitanje je da li će moći obojicu da zadrže. Spekulacije oko lige su da KD napušta Voriorse, ali se još ništa ne zna.

"Ako Voriorsi ponude manje od 190 miliona Tompsonu, očekujte da će pregovarati sa ostalim ekipama. I tu ne mislim na Lejkerse, već na Kliperse", dodao je Voj.

Los Anđeles Klipersi najprijantnije su iznenađenje ove sezone, imaju prostora u "seleri kepu" i odlično su vođena franšiza. Zbog toga će sigurno biti primamljiva destinacija za mnoge košarkaše.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

35 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: