Milošević: Neobjašnjivi psihološki padovi

Trener fudbalera Partizana Savo Milošević rekao je da njegova ekipa nije imala razloga da "padne" u finišu meča protiv Mladosti.

Izvor: LN

Sreda, 01.05.2019.

21:12

Milošević: Neobjašnjivi psihološki padovi
Foto: Pedja Milosavljevic / Starsport

"U nekim momentima bilo je i bolje nego što sam očekivao, a na kraju je bilo teže nego što sam očekivao. To je fudbal i to smo mi kao ekipa. Skloni smo psihološkim padovima koji su meni još uvek neobjašnjivi", rekao je Milošević novinarima posle meča.

Kako je naveo, osim faktora terena koji je bio takav kakav je, može da razume i umor.

"Ali na 2:0, ne možemo da zatvorimo utakmicu, bezbroj šansi i mi ponovo padnemo i drhtimo do kraja. Najvažnije u celoj priči da smo uspeli da se vratimo u zonu koja nas vodi u Evropu", rekao je on.

Trener crno-belih objasnio je kojim je delom igre bio zadovoljan.

"U prvom poluvremenu smo odigrali brzo, bilo je lepih akcija. Dolazili smo brzo do njihovog šesnaesterca i to je poenta modernog fudbala. I u dobrom delu drugog poluvremena smo imali nekoliko šansi, na stranu penal, ali samo nam je završnica nedostajala. Postigli smo dva gola što je za ovakvu utakmicu više nego dovoljno. Sa te strane mogu da budem zadovoljan", zaključio je Milošević.

Partizan je sa 2:1 pobedo Mladost na svom stadionu u Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Rusi pogodili francusku Legiju stranaca?

Ruske oružane snage su pogodile lokaciju francuskih plaćenika u Slavjansku, koju kontrolišu Oružane snage Ukrajine, rekao je za RIA Novosti koordinator Nikolajevskog okruga Sergej Lebedev, pozivajući se na kolege.

9:52

15.4.2024.

1 d

Podeli: