"Junajted je sr***e od ekipe – idi u Barselonu, uživaj u karijeri"

Fudbaleri Ajaksa ove sezone igraju najbolji fudbal na svetu, a samim tim potražnja za njihovim igračima je ogromna.

Izvor: LN

Sreda, 01.05.2019.

17:08

Photo by Michael Steele/Getty Images

Supertalentovani Frenki de Jong je već prodat Barseloni i tamo će preći ovog leta, ali on nije jedini "kopljanik" koji će promeniti sredinu.

Velikani evropskog fudbala se već uveliko "otimaju" oko štopera i kapitena Ajaksa Matajsa de Lihta, 19-godišnjaka koji već sada važi za jednog od najboljih štopera Lige šampiona.

Za de Lihta su zainteresovani svi, a kako prenose evropski mediji, njegov agent Mino Rajola bi najviše voleo da mladog Holanđanina pošalje u Juventus, Bajern ili Mančester junajted.

Povodom glasina o de Lihtovom transferu u Junajted oglasio se sin jedne od brojnih legendi tog kluba Pola Skolsa Aron, koji je možda baš od oca čuo šta se ovih dana dešava u taboru "crvenih đavola".

On je na Tviteru prokomentarisao glasine o potencijalnom pojačanju Junajteda, a za tu ekipu nije imao reči hvale.

"Koliko god bih voleo da vidim De Lihta u Junajtedu, to mu nikako ne bih poželeo. Idi, prijatelju, u Barselonu i uživaj u karijeri jer smo mi obično sr**e od ekipe".

Veliko je pitanje gde će Matajs završiti ovog leta, a cena njegovog transfera se spekuliše na oko 70 miliona evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: