Real za Jovića mora da izdvoji bar 70 miliona evra

Real će morati da plati 70 miliona evra ako želi da dovede srpskog reprezentativca Luku Jovića iz Ajntrahta, preneli su španski mediji.

Izvor: B92

Sreda, 01.05.2019.

13:20

Real za Jovića mora da izdvoji bar 70 miliona evra
Photo by Matthias Hangst/Bongarts/Getty Images

Tu informaciju je objavila španska televizija Seksta, a o velikom interesovanju Reala u prethodnom periodu pisali su i listovi "Marka" i "As".

Pregovori dva kluba su u toku, a Real je poslao 50 miliona evra kao prvu ponudu.

Jović je dao 17 golova na 23 utakmice u Bundesligi ove sezone, najviše posle napadača Bajern Minhena Roberta Levandovskog, a pored toga bio je strelac osam puta i u Ligi Evropa.

Sportski direktor Ajntrahta Fredi Bobić nedavno je za "Marku" rekao da postoji velika mogućnost da Jović ode u Real Madrid, iako klub želi da ga zadrži.

Benfika je bila Jovićev prošli klub i Ajntraht je za transfer Portugalcima morao da plati osam miliona evra prošlog meseca. Sad su Nemci u prilici da značajno zarade na njegovom novom transferu.

Pored Reala, za Luku Jovića je bila zainteresovana i Barselona, koja je navodno odustala od njega, a za potpis ugovora će se boriti još, kako su preneli mediji, Bajern Minhen i Pari Sen Žermen.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

34 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: