Pajović: Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan

Sportski direktor podgoričke Budućnosti Gavrilo Pajović je izjavio da je čuo da će Andrea Trinkijeri napustiti Partizan.

Izvor: SV

Petak, 26.04.2019.

14:41

Pajović: Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan
Foto: Starsport

On je, gostujući u emisiji Načisto, u produkciji Vijesti, govorio o atmosferi koja se stvorila u finalu plej-ofa regionalnog takmičenja.

“Strašno mi je žao i strašno se loše osećam kad dva kluba iz Podgorice i Beograda igraju na ovakvim terenima i atmosferama. Moramo da učinimo sve da se takve stvari ne dešavaju, košarke na ovim prostorima nema bez ABA lige“, rekao je Pajović.

On je naveo i da je Jasmin Repeša zbog atmosfere napustio klupu Budućnosti.

“Čuo sam da ima najava da Trinkijeri napušta Partizan zbog ovakvih stvari. To treba sprečiti, ako treneri koji su u ozbiljnim ligama osvajali trofeje napuštaju ovakvu ABA ligu, onda nema košarke“, istakao je Pajović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: