Partizan kažnjen sa 24.000 evra

Košarkaški klub Partizan kažnjen je sa 24.000 evra od strane organizacije regionalne ABA lige.

Izvor: LN

Petak, 26.04.2019.

11:11

Partizan kažnjen sa 24.000 evra
Photo: Pedja Milosavljevic / STARSPORT

Partizan je kažnjen novčano zbog propusta u organizaciji utakmica na domaćem parketu u polufinalu plej-ofa lige protiv Crvene zvezde.

Takođe, crno-beli su kažnjeni i zbog izjava čelnika ekipe koji su uticali na sliku u javnosti ABA lige, kao i zbog tehničkih grešaka tokom mečeva.

Pored Partizana, mnogo drastičnije su kažnjeni i Crvena zvezda i Budućnost, dok je nešto bolje prošla zagrebačka Cedevita, koja će morati da plati 2.600 evra.

Iz ABA lige se navodi da su disciplinske komisije i dalje u toku i da kazne koje su do sada donesene i dalje nisu konačne, a da će javnost blagovremeno biti obaveštena o svim dodatnim promenama.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: