Teodosić se vraća u svoj nekadašnji klub?

Miloš Teodosić će se naredne sezone i zvanično vratiti u evropsku košarku od naredne sezone, prenose španski mediji.

Izvor: LN

Petak, 26.04.2019.

09:12

Teodosić se vraća u svoj nekadašnji klub?
EPA/SOEREN STACHE

Kako piše "encestando.es", Teodosić je postigao dogovor sa CSKA iz Moskve, ekipom za koju je nastupao pre odlaska u NBA ligu.

Teodosić je tekuću sezonu započeo u Los Anđeles Klipersima, koji su ga otpustili početkom 2019, pa je srpski plejmejker odlučio da do kraja sezone ostane bez kluba i individualno se pripremi za Svetsko prvenstvo u Kini.

Srpski plejmejker je u evroligaškoj karijeri, tokom koje je nastupao još za Olimpijakos, na 237 utakmica imao prosek od 11,8 poena, 4,8 asistencija i 2,4 skoka. Sa CSKA je 2016. osvojio šampionsku titulu Evrolige.

Njegov povratak u "armiju", za koju je nastupao od 2011-2017, mogao bi da promeni dosta toga u ekipi iz Moskve i da dovede u pitanje ostanak španskog plejmejkera Serhija Rodrigesa.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

38 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: