"Kad god Jokić izađe, oni prave seriju – možda da igra 48 minuta?"

Trener Denver Nagetsa Majkl Meloun pohvalio je svog najboljeg igrača Nikolu Jokića, kojeg bi voleo da ima u igri što je više moguće.

Izvor: LN

Petak, 26.04.2019.

08:54

AP Photo/Eric Gay

Jokićev Denver nije uspeo da izbaci San Antonio Sparse iz plej-ofa, pošto je doživeo poraz u Teksasu rezultatom 120:103.

Meloun je bio nezadovoljan defanzivnim izdanjem svojih izabranika.

"Gotovo da i nismo igrali odbranu. U prvoj četvrtini su nam ubacili 34 poena. Na kraju smo primili 120. Nismo bili na nivou. Moram odati priznanje i Sparsima. Sezona im je zavisila od ovog meča, uradili su šta su morali", kazao je Meloun.

Nagetsi se sada vraćaju kući, gde će u sedmom, odlučujućem meču ugostiti Sparse.

"Dobra stvar za nas je što se vraćamo na domaći teren. Imamo najbolji učinak na svom terenu ove sezone u NBA. Imali smo više izubljenih lopti, oni su bili bolji u skoku. Njihove izmene bile su bolje u odnosu na naše".

Denverov strateg je pohvalio i nezaustavljivog Jokića.

"Možda bude morao da igra 48 minuta... On je kandidat za MVP s razlogom. Kad god je van igre, pravili su seriju. Šteta što je tako dobar učinak nije nagrađen pobedom", zaključio je trener Nagetsa.

Meč odluke na programu je u nedelju ujutru, od 4.00 po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

58 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: