Novi kiks Reala: "Nula" u madridskom derbiju

Fudbaleri Real Madrida odigrali su meč bez golova u 34. kolu španske Primere, a protivnik im je bila ekipa Hetafea.

Izvor: SN

Četvrtak, 25.04.2019.

23:19

Novi kiks Reala:
Photo by Gonzalo Arroyo Moreno/Getty Images

Real Madridu ne cvetaju ruže ove sezone ni u jednom takmičenju, a navijače najviše boli što se njihov omiljeni klub na tabeli nalazi iza ljutih rivala, Atletiko Madrida i Barselone.

U utakmici 34. kola Lalige išli su na noge Hetafeu u predgrađe Madrida i u tom duelu su ipak bili favoriti, ali su iako bolji rival sa više šansi i većim posedom lopte ostali kratkih rukava i meč završili bez golova.

Hetafe je ekipa koja se bori za odlazak u Ligu šampiona, imaju identičan broj bodova kao Sevilja, koja je nešto ranije pobedila Rajo Valjekano na svom stadionu sa 5:0 i u naredna četiri kola će se voditi velika borba oko tog mesta koje vodi u najelitnije evropsko klupsko takmičenje.

La liga, 34. kolo:


At. Madrid – Valensija 3:2
Espanjol – Selta 1:1
Leganes – At. Bilbao 0:1
Levante – Betis 4:0

četvrtak:
Sevilja – Rajo Valjekano 5:0
Real Sosijedad – Viljareal 0:1
Hetafe – Real Madrid 0:0

utorak:
Alaves – Barselona 0:2
Valjadolid – Đirona 1:0
Ueska – Eibar 2:0
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

11 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: