Milošević: Zaleteli smo se, pomislili da možemo da napadnemo Zvezdu

Savo Milošević, trener fudbalera Partizana, mirno je prihvatio poraz u svom prvom derbiju na klupi Partizana.

Izvor: ŽB

Četvrtak, 25.04.2019.

21:49

Milošević: Zaleteli smo se, pomislili da možemo da napadnemo Zvezdu
Foto: Srðan Stevanoviæ STARSPORT

"Čestitke Crvenoj zvezdi na zasluženoj pobedi. Do gola smo parirali domaćinu u svim segmentima, a u jednom trenutku smo pomislili da možemo više, pa smo prenaglili. Zvezda je pokazala više strpljenja i to je presudilo. Imali su i psihološku prednost pred ovu utakmicu", rekao je Milošević.

On nije iznenađen što su dve individualne greške presudile njegovom timu.

"Osećam se lepo od kada sam pored aut linije i taj osećaj sam imao i danas. Greške su deo fudbala, psihološki pritisak koji imamo zbog stanja u kojem smo prouzrokuje uvakve greške. Pokušavamo to da saniramo. Pomislili smo da možemo da napadnemo Zvezdu u drugom poluvremenu, toliko smo mislili da smo napredovali. Nisam nezadovojan, ima pomaka, ali je malo vremena da bi mnogo promenili u svim segmentima".

Milošević kaže da Partizanu liga počinje od sledećeg kola i utakmice sa Lučanima.

"Moramo da izborimo evropsku vizu. Situacija je dobra dok zavisite od sebe. Od Lučana ćemo se truditi da zavisimo od sebe. Očekivali smo da steknemo neki bonus u derbiju ali nismo uspeli", zaključio je trener crno-belih.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

31 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: