U Nišu isključeni i trener Čukaričkog i pomoćni trener Radničkog

Treneri Radničkog i Čukaričkog su pre vremena završili duel tih ekipa na stadionu “Čair“.

Izvor: SV

Četvrtak, 25.04.2019.

18:21

U Nišu isključeni i trener Čukaričkog i pomoćni trener Radničkog
Foto: Starsport

Utakmica je okončana rezultatom 2:2, pošto je gostujući tim postigao pogodak u sudijskoj nadoknadi vremena.

Šef stručnog štaba beogradskog tima Simo Krunić je, po dosuđivanju indirektnog udarca, posle koga je Luka Stojanović postigao izjednačujući pogodak, isključen.

On je pre ulaska u tunel gestikulirao navijačima domaćeg tima, a po postizanju gola isključenje je dobio i pomoćni trener Radničkog Vidak Bratić.

Bratić je za Krunićem krenuo u tunel, umalo je došlo i do obračuna dvojice fudbalskih radnika, ali je obezbeđenje sprečilo incident širih razmera.

Pobedom nad Crvenom zvezdom u prošlom kolu i remijem u ovom, Čukarički je pretekao Partizan na tabeli plej-ofa Superlige Srbije i zauzima treću poziciju na tabeli sa 31. bodom.

Radnički je, sa druge strane, propustio šansu da se dodatno približi vodećoj Crvenoj zvezdi, posle ove utakmice ima 42 boda, tri manje od lidera tabele.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: