Fenerbahče bez Kalinića traži plasman na Fajnal for

Srpski košarkaš Nikola Kalinić neće moći da pomogne svom Fenerbahčeu u četvrtom meču plej-ofa Evrolige.

Izvor: LN

Četvrtak, 25.04.2019.

18:02

Fenerbahče bez Kalinića traži plasman na Fajnal for
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

Kalinić će propustiti drugi meč serije u Kaunasu protiv Žalgirisa, jer je u prethodnom povredio rame.

Fenerbahče je objavio da će meč loptu protiv Žalgirisa morati da proba da iskoristi bez iskusnog srpskog košarkaša, koji je do sada bio dosta dobar u plej-ofu

Dvadesetsedmogodišnji reprezentativac Srbije je imao prosek od 9,8 poena i 3,3 skoka tokom reghularnog dela Evrolige, a sličan prosek je zadržao i u doigravanju.

Fener će, ipak, veći problem imati na svojoj strani parketa zbog Kalinićevog doprinosa na defanzivnom planu.

Tim Željka Obradovića vodi sa 2-1 u seriji protiv ekipe koju sa klupe predvodi Obradovićev bivši štićenik Šarunas Jasikevičus.

Utakmica u Kaunasu se igra u četvrtak od 19 časova, a eventualna majstorica, ako je Žalgiris izbori, na programu je u utorak 30. aprila u Istanbulu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: