Efes na pogon Micića i Larkina ponizio Barselonu, CSKA vratio brejk

Košarkaši Anadolu Efesa pobedili su na gostovanju Barselonu sa 102:65, u trećem meču četvrtfinala Evrolige.

Izvor: PT

Sreda, 24.04.2019.

22:20

Efes na pogon Micića i Larkina ponizio Barselonu, CSKA vratio brejk
EPA-EFE/DAVID AGUILAR

Izabranici Svetisalava Pešića odigrali su očajnu utakmicu i gosti iz Istanbula sada vode sa 2-1 u seriji.

Fenomenalnu utakmicu odigrao je Vasilije Micić, koji je meč završio sa učinkom od 14 poena i osam asistencija, za 18 indeksnih poena.

Utakmica u "Blaugrani" rešena je u trećoj četvrtini, koji je ekipa Ergina Atamana dobila sa 32:18. Povratka Barseloni nije bilo i Efes je pove u seriji.

Najefikasniji u pobedničkom sastavu bio je Šejn Larkin sa 30 poena, Plajs je postigao 14, Moerman je imao 13, Simon 11, a Danston 10 poena.

Domaći tim predvodio je Adam Hanga sa 13 poena, Kjurik je imao 12, a Ante Tomić 11 poena.

Četvrta utakmica igra se u petak od 21h, kada će Efes imati prvu od dve meč lopte. Ukoliko Barselona izjednači, majstorica će se igrati početkom naredne nedelje.

Košarkaši moskovskog CSKA uspeli su da vrate brejk, baš kao i Efes, pošto su rezultatom (84:77) savladali Baskoniju. Ekipu Dimitrisa Itudisa do trijumfa vodio je sjajni Nando de Kolo, koji je meč završio sa

Pratili su ga Kori Higins sa 11 i Vil Klajburn sa 12 poena, dok je Ćaćo Rodriges imao sedam asistencija. Ekipa iz Vitorije nije uspela da stavi pod pritisak Moskovljane i u petak će, umesto prolaza, tražiti opstanak u Evroligi.

Najefikasniji u poraženom timu bio je Vensan Poire sa 19 poena, Hilard je imao 13, a Fohtman 12 i četiri skoka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: