Džordž o Lilardu: Ne zanima šta drugi kažu, to je bio loš šut VIDEO

Pol Džordž, košarkaš Oklahome Siti Tander, smatra da je šut Demijana Lilarda za pobedu bio iz loše selekcije i da ga ne zanima šta će drugi reći.

Izvor: PT

Sreda, 24.04.2019.

17:00

Džordž o Lilardu: Ne zanima šta drugi kažu, to je bio loš šut VIDEO
Tanjug/ AP Photo/Craig Mitchelldyer

Lilard je u noći između utorka i srede eliminisao Oklahomu, tako što je sa skoro pola terena pogodio trojku za pobedu.

U tom trenutku čuvao ga je Pol Džordž, koji na konferenciji za štampu nije bio impresioniran.

"To je bio loš šut. Ne zanima me šta drugi kažu. To je bio loš šut. Ali, pogodio ga je. Priča da je to bio loš šut neće biti ispričana. Živiš s tim", rekao je Džordž posle meča.

Poenta Džordža je jasna, to nisu visoko procentualni šutevi za većinu košarkaša, ali ne i za Lilarda. Tokom ove serije šutirao je 8/12 sa devet ili više metara, dok je u petom meču imao 4/6.

Portland je eliminisao Tander sa 4-1 u seriji i u drugoj rundi igraće protiv boljeg iz susreta Denver/San Antonio, u kojem Nagetsi vode sa 3-2.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: