Reptorsi u polufinalu Istoka, laka pobeda nad Orlandom

Košarkaši Toronta pobedili su u petom susretu prvog kola plej-ofa Istočne konferencije ekipu Orlanda sa 115:96.

Izvor: Z.K.

Sreda, 24.04.2019.

03:40

Reptorsi u polufinalu Istoka, laka pobeda nad Orlandom
Photo by Vaughn Ridley/Getty Images)

Reptorsi su na taj način okončali seriju u svoju korist rezultatom 4:1 i plasirali se u polufinale na Istoku gde ih očekuje sudar sa boljim iz okršaja Filadelfije i Bruklina.

Nijednog momenta nije dolazilo u pitanje ko će biti pobednik petog meča. Toronto je od samog starta zaigrao odlično, i praktično već posle prvih 12 minuta stekao veliku prednost.

Reptorsi su prvu četvrtinu dobili rezultatom 35:19, da bi potom na poluvreme otišli sa ubedljivih 20 poena prednosti, (67:47).

Bili su dobri i u trećoj četvrtini, održavali su rezliku, da bi na startu poslednje deonice imali nedostižnih +31 - 101:70 posle čega je došlo do malog opuštanja, pa je Orlando uspeo da ublaži poraz i svede ga na 19 poena razlike.

U pobedničkom timu ponovo su kao i u prethodnom duelu dominirali Kavaj Leonard i Paskal Siakam.

Leonard je susret završio sa 27 poena, sedam skokova i dve asistencije, dok je Siakam postigao 24 poena uz šest skokova i četiri asistencije.

Kajl Louri je postigao 14, Norman Pauel 11, a Serž Ibaka deset poena.

U ekipi Orlanda, najefikasniji je bio Di Džej Ogastin sa 15, Terens Ros i Ves Ivundu su postigli po 12, Aron Gordon 11, a Ivan Furnije deset poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

13 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: