Tepić: Navijam za Partizan od malena, voleo bih da se vratim

Košarkaš PAOK–a, Milenko Tepić, govorio je o stanju u svom bivšem klubu, Partizanu kao i o potencijalnom povratku u crno-beli tabor.

Izvor: SN

Utorak, 23.04.2019.

16:40

Tepić: Navijam za Partizan od malena, voleo bih da se vratim
Foto: Starsport

Tepić je u crno-belom dresu osvojio čak devet trofeja, a ima i jedno MVP priznanje – u Kupu Radivoja Koraća 2008. godine. Kako je sam rekao, tokom leta je bilo kontakata sa Partizanom, ali do dogovora nije došlo.

"Sa Partizanom je bilo kontakata tokom leta, ali nismo uspeli da dogovorimo saranju. Izuzetno mi je drago što Partizan pokazuje da je stao na noge, što je opet jedan od najjačih timova u regionu i nadam se da će to brzo krunisati povratkom u Evroligu. To je klub u kojem sam doživeo neke od najlepših košarkaških momenata, tim za koji odmalena navijam, tako da bi mi bilo drago da odigram barem još jednu sezonu u Partizanu",
poručio je Milenko Tepić.

Trenutno, Tepić nastupa za grčki PAOK, zajedno sa još jednim bivšim igračem Partizana, Vilijamom Hečerom, a takođe je igrao i u kvalifikacionom ciklusu za predstojeće SP u Kini u dresu reprezentacije Srbije.

"Drago mi je što smo uspeli da se plasiramo na Svetsko prvenstvo i pored jako čudnog sistema takmičenja. Srbija tamo i pripada. Nadam se da ćemo sakupiti najjači sastav i u tom slučaju mislim da s pravom možemo da se nadamo medalji", rekao je Tepić u razgovoru za "Nezavisne".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: