De Brejne povređen, ne igra u derbiju sa Junajtedom

Jedan od najboljih fudbalera Mančester sitija Kevin de Brejne zaista nema sreće ove sezone.

Izvor: Z.K.

Utorak, 23.04.2019.

15:15

De Brejne povređen, ne igra u derbiju sa Junajtedom
Photo by Shaun Botterill/Getty Images

Pep Gvardiola je potvrdio informaciju da će reprezentativac Belgije biti van stroja za večiti derbi sa Junajtedom u sredu od 21 čas, a razlog je povreda zadnje lože, dok postoji bojazan i da će propustiti ostatak mečeva.

Kevin se povredio proteklog vikenda na prvenstvenoj utakmici sa Totenhemom na Etihadu koji je šampion Engleske dobio rezultatom 1:0.

"Problem je mišić, tačnije zadnja loža. Videćemo kako će se osećati narednih dana, ali neće moći da igra protiv Mančester junajteda", rekao je Gvardiola.

Siti do kraja sezone ima još pet utakmica. Posle ove na "Old Trafordu", u Premijer ligi gostuje još Barnliju 28. aprila, pa je domaćin 6. maja Lesteru i 12. maja Brajtonu u poslednjem kolu.

Sezonu završava 18. maja finalom FA kupa na "Vembliju" sa Votfordom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

18 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: