Lazić: Domaći teren presudio, lepo je slaviti pred Zvezdinim navijačima

Kapiten košarkaša Crvene zvezde Branko Lazić posle osvajanja novog pehara u ABA ligi istakao je značaj timskog duha u taboru crveno-belih.

Izvor: B92

Utorak, 23.04.2019.

10:35

Lazić: Domaći teren presudio, lepo je slaviti pred Zvezdinim navijačima
Foto: Starsport

On je takođe istakao da je presudnu ulogu na putu do novog trofeja imalo to što se meč odluke igrao na domaćem terenu.

"Jako teška sezona, odigrali smo maksimalan broj utakmica, što je tražilo veliku spremnost i koncentraciju. Sve čestitke čitavoj ekipi, svima u klubu, navijačima, kojima želim da se zahvalim na fantastičnoj atmosferi. Posle toliko vremena i trofej ABA lige da se podigne pred našim navijačima", rekao je Lazić.

Kapiten crveno-belih nije želeo da komentariše atmosferu tokom finalne serije.

"To nije na nama da komentarišemo, to su neke stvari na koje mi kao igrači ne možemo da utičemo. Ono na šta smo mogli da utičemo to smo uradili", poručio je Lazić.

Zvezdin bek je dodao koliko je bilo važno da se u finalnoj seriji iskoristi domaći teren.

"Iskoristili smo prednost domaćeg terena, pobedama u prve dve utakmice rezervisali smo kartu za povratak u Beograd. Domać teren nam je doneo tu prednost i na kraju i titulu".

Laziću je ovo četvrta Jadranska titula u crveno-belom dresu, ali i najdraža jer je prva osvojena pred navijačima crveno-belih.

"Posle pet utakmica finala, svega što smo prošli od početka plej-ofa, tenzije, osvojiti titulu pred našim navijačima je sjajno. Svakako da je ova titula posebna", zaključio je košarkaš Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 7

Pogledaj komentare

7 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: