Oglasile se i Nišlije: Partizan pokušao da nam obezvredi pobedu

Nedugo posle saopštenja Partizana i poraza u Nišu od 3:1 u meču plej-ofa Superlige, oglasila se i uprava Radničkog.

Izvor: B92, Beta

Ponedeljak, 22.04.2019.

09:20

Oglasile se i Nišlije: Partizan pokušao da nam obezvredi pobedu
Foto: Starsport

Fudbalski klub Radnički iz Niša ocenio je da je Partizan optužbama da su sudije doprinele porazu u večerašnjem prvenstvenom meču zapravo pokušao da izvrši pritisak na sudije pred revanš utakmicu polufinala Kupa koju niški i beogradski klub igraju 15. maja na stadionu Čair.

Crno-beli su bili nezadovoljni deljenjem pravde sudije Bojana Nikolića, poručivši da ih "najbrutalnije pokrao" a Nišlije navode da je Radnički nadigrao Partizan u svim segmentima, ali da je prinuđen da se posle "pošteno izvojevane pobede na terenu", van njega brani od raznih napada i saopštenja iz protivničkog tabora.

"Partizan je svojim saopštenjem pokušao da umanji našu zasluženu pobedu, da je obezvredi i da satanizuje Radnički, po ko zna koji put od početka sezone. Ovde je u pitanju očigledan pokušaj pritiska na sudije pred revanš meč polufinala Kupa Srbije, koji je zakazan za 15. maj u Nišu i Radnički to neće dozvoliti", navodi se u saopštenju.

Potom su se osvrnuli i na poraz u sredu u polufiunalu Kupa Srbije (1:0).

"Radnički je pružio ruku i čestitao crno-belima na trijumfu, iako je bilo elemenata na koje je mogao da se žali. Ekipa se prosto nakon tog duela suočila sa svojim greškama i ispravila ih, što se najbolje moglo videti na ovoj utakmici."

"To što Partizan stvara alibi pred utakmicu koju igra sa Crvenom zvezdom na nas, a ni bilo koji drugi klub u Srbiji ne bi trebalo da dotiče. Ali, njihovi alibiji su postali uobičajna praksa i oni im sigurno neće pomoći da se dokopaju nastupa u Evropi".

"Pozivamo naše prijatelje iz Partizana da svoje unutrašnje probleme rešavaju unutar kluba, da razloge neuspeha ne traže u drugima i da ponovo viteški ukrstimo koplja 15. maja na stadionu Čair. I u porazu treba biti veliki, ali ta lekcija u Partizanu očigledno nije nikada naučena", piše u saopštenju Radničkog.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: