Krajinović siguran, četiri Srbina "napadaju" Budimpeštu

Srpski teniser Filip Krajinović plasirao se u glavni žreb turnira Serije 250 u Budimpešti pobedom nad Belorusom Egorom Gerasimovim.

Izvor: LN

Nedelja, 21.04.2019.

17:33

Krajinović siguran, četiri Srbina
EPA-EFE/JASON SZENES

Krajinoviću je bilo potrebno sat i po vremena da dođe do pobede od 7:6(2), 6:1.

Trenutno 104. teniser planete se dosta mučio u prvom setu i prilikom servisa za set na 5:4 propustio set loptu i otežao sebi posao. Ipak, u taj-brejku je bio ubedljiv.

U drugom setu pitanje pobednika se nije dovodilo u pitanje i Filip je došao do ubedljive pobede i plasmana u prvo kolo Budimpešte.

U prvom kolu turnira u Mađarskoj neće imati lak posao s obzirom da će već u ponedeljak odmeriti snage sa iskusnim Italijanom Andrasom Sepijem.

Miomir Kecmanović, koji je ranije istog dana izborio plasman kroz kvalifikacije, u prvom kolu sastaće se sa Australijancem Džonom Milmanom, najverovatnije u utorak.

Pored njih dvojice u Budimpešti će se naći još dva srpska tenisera.

Laslo Đere, koji je peti nosilac, u prvom kolu igra sa Ernestsom Gulbisom, dok će Dušan Lajović, ukoliko ne otkaže učešće, posle sjajne nedelje u Monte Karlu, igrati sa Matom Valkušem iz Mađarske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

21 h

Podeli: