"Vidimo se sledeće godine, možda opet u finalu"

Dušan Lajović se zahvalio publici i organizatorima turnira u Monte Karlu i najavio moguće igranje finala i sledeće godine.

Izvor: LN

Nedelja, 21.04.2019.

16:38

AP Photo/Claude Paris

Lajović je pretrpeo poraz u finalu Mastersa u Kneževini od Fabija Fonjinija sa 2-0 u setovima.

Srpski teniser je čestitao protivniku na zasluženoj pobedi.

"Hvala na podršci. Sjajan turnir i hvala svima koji su učestvovali u organizaciji. Fabio čestitam, sjajan tenis, sjajno finale. Čestitam i tvom timu, znam da ste svi radili naporno i nadam se da ću imati priliku za revanš", rekao je Lajović posle meča.

Duci se zahvalio svom timu i svima koji su mu pomogli da dođe do prvog finala u karijeri.

"Hvala svima u mom timu, mojim roditeljima, devojci i svima koji su učestvovali u izgradnji moje karijere. Hvala svima i nadam se da ćemo uzeti tu titulu jednog dana"

On se zahvalio i publici i najavio povratak u Monte Karlo.

"Hvala publici na podršci tokom čitave nedelje. Nadam se da ćemo se videti ovde i sledeće godine, jer možda ću igrati opet finale", jasan je Dušan.

Fonjini je čestitao Lajoviću na "sjajnoj nedelji" i dodao da će vrlo brzo srpski teniser beležiti više sličnih rezultata.

"Duci, bravo za prvo finale. Imaš sjajan tim, ova dva momka (treneri) znaju mene jako dobro. Bilo je jako teško. Neverovatna nedelja, vrlo brzo će doći tvoje vreme", rekao je Fonjini.

Italijan je pohvalio i organizatore turnira, ali i publiku u Monte Karlu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: