"Nije bitno da li pogađam ili promašujem, nastavljam da šutiram"

Aktuelni MVP NBA lige, Džejms Harden, izjavio je da ne gubi samopouzdanje zbog lošeg procenta šuta, poput onog u meču broj tri.

Izvor: SN

Nedelja, 21.04.2019.

11:54

Photo by Frederick M. Brown/Getty Images For All Money In Records and Atlantic Records

Hjuston Roketsi su poveli sa 3:0 u seriji prve runde plej ofa protiv Jute Džez nakon trijumfa u Solt Lejk Sitiju rezultatom 104:101, a Džejms Harden je u toj utakmici uputio čak 20 šuteva i pogodio je samo 3.

"Ne mislim ni o čemu posebno osim da nastavim da šutiram i da budem agresivan. Da li sam šutirao 0 od 15 ili 14 od 15, svejedno. Nije bitno da li pogađam ili promašujem, ja nastavljam da šutiram. Moj posao je da izađem na teren, da budem agresivan i da napadam. Ništa se ne menja", rekao je Harden i nastavio.

"Mislim da se sada svi osećaju komforno u svojim ulogama u timu. Ranije smo imali mnogo promena u ekipi, mnogo povreda, ali sada je sve kako treba i uvek imamo šansu da pobedimo nezavisno od toga koliko je dobro ili loše šutersko veče. Sada je odbrana prelomila utakmicu"

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: