Embid: Dadli je niko i ništa, Batler: Opet ću uraditi isto!

Košarkaši Filadelfija Seventisiksersa Džoel Embid i Džimi Batler upali su u sukob sa igračima Bruklin Netsa tokom njihove plej of serije.

Izvor: SN

Nedelja, 21.04.2019.

10:25

Embid: Dadli je niko i ništa, Batler: Opet ću uraditi isto!
Photo by Elsa/Getty Images

U trećoj četvrtini je Džoel Embid napravio snažan faul nad centrom Bruklin Netsa, Džeretom Alenom, što se nikako nije svidelo Džeredu Dadliju koji je odlučio da "objasni" Embidu koliko to nije u redu, pa je na to odreagovao i Džimi Batler, pa je na parketu nastao opšti haos.

"Pre svega, ko je Dadli? Niko i ništa. Znam da će takvi igrači uvek krenuti na mene kako bi me isprovocirali. Moram da ostanem smiren i da ne reagujem na to. Mnogo sam potrebniji svom timu, nego što je on Bruklinu, zato sam ostao miran. Poneo sam se zrelo i samo radio svoj posao", izjavio je Embid.

Džimi Batler se momentalno uključio u sukob kako bi zaštitio svog saigrača, zbog čega je momentalno bio isključen.

"Želeo sam da zaštitim saigrača. Ako neko krene na njega, opet ću isto reagovati", rekao je Džimi Batler.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 5

Pogledaj komentare

5 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: