Kaenova slamka spasa, Marsej juri Ligu šampiona

Fudbaleri Olimpika iz Marseja savladali su Gengam sa 3:1 u gostima i nastavili trku sa Sent Etjenom za mesto koje vodi u Ligu šampiona.

Izvor: SN

Subota, 20.04.2019.

22:15

Kaenova slamka spasa, Marsej juri Ligu šampiona
Photo by Alex Grimm/Getty Images

Marsej trenutno ima bod i utakmicu više, a i pobedio je u poslednjem međusobnom okršaju onim čuvenim golom Balotelija koji je proslavio preko "instagram lajva".

U pobed nad Gengamom od 3:1, Baloteli nije bio strelac (van tima), ali su zato Luis Gustavo, Lukas Okampos i Valeri Žerman bili dovoljno dobri da ga odmene i donesu svom timu veoma važna tri boda.

Ekipa Kaena se grčevito bori za opstanak i ova nova pobeda nad Nicom doneće im tu preko potrebnu "slamku spasa", pošto sada imaju dva boda manje od 18. plasiranog Dižona, koji će ići u baraž.

Srpski fudbaler, Stefan Mitrović i njegov Strazbur poraženi su od Menpeljea na svom stadionu sa 3:1, a strelci za goste bili su Endi Delor, dva puta i jedan gol Florana Molea.

Nim je u utakmici bez rezultatskog značaja savladao ekipu Bordoa sa 2:1 i to nakon preokreta, pošto je Bordo preko Džoša Madže došao do vođstva već u 13. minutu, potom je Sevanije sa bele tačke izjednačio, a trijumf "potpisao" Reno Ripar u 63. minutu utakmice.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 3

Pogledaj komentare

3 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

10 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: