Halstenberg vodi Lajpcig u Ligu šampiona

Fudbaleri Lajpciga savladali su kao gosti Borusiju Menhengladbah rezultatom 2:1 i tako učvrstili svoju poziciju broj 3 na tabeli Bundeslige.

Izvor: SN

Subota, 20.04.2019.

20:30

Halstenberg vodi Lajpcig u Ligu šampiona
Photo by Alexander Hassenstein/Bongarts/Getty Images

Marsel Halstenberg je bio dvostruki strelac za Lajpcig u njihovoj 18. pobedi ove sezone, ali ovoga puta nad Borusijom u Menhengladbahu, pa su tako prišli Borusiji iz Dortmunda na svega pet poena zaostatka i faktički osigurali Ligu šampiona za narednu sezonu.

Menhengladbah je petoplasirani tim na tabeli sa 51 osvojenim bodom, deset manje od Lajpciga, tako da bi trebalo da se dogodi pravo čudo u naredna četiri kola, pa da Lajpcig ispadne iz grupe od 4 najbolje ekipe.

Do vođstva su gosti stigli nakon penala u 17. minutu, kada je precizan bio Marsel Halstenberg, a isti igrač je u 53. minutu doneo velikih 2:0 za Razenbal Lajpcig.

enhengladnbah je došao do svog gola preko Plee u 61. minutu utakmcie, a do kraja ipak nisu uspeli da poravnaju rezultat i izbegnu poraz.

Ovaj rezultat itekako odgovara Ajntrahtu iz Frankfurta, koji je na četvrtom mestu sa 52 boda i utakmicom manje od Gladbaha.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 1

Pogledaj komentare

1 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: