Premijer liga pomaže Totenhemu pred meč sa Ajaksom

Čelnici Premijer lige rešili su da izađu u susret željama Totenhema i pomere termin odigravanja prvenstvenog meča sa Bornmutom.

Izvor: Z.K.

Subota, 20.04.2019.

09:20

Premijer liga pomaže Totenhemu pred meč sa Ajaksom
Photo by Laurence Griffiths/Getty Images

"Pevci" su se plasirali u polufinale Lige šampiona u kojem se sastaju sa Ajaksom. Menadžer Maurisijo Poketino zatražio je fer tretman kako bi imali isto vreme za pripreme kao rival.

Ono što su u Premijer ligi mogli da urade jeste da im pomere meč sa Bornmutom koji će se umesto 6. maja igrati 4. maja.

Tako će Totenhem imati dovoljno vremena da se spremi za revanš susret sa Holanđanima.

Kada je reč o Ajaksu, oni će imati maksimalnu podršku FS Holandije. Meč sa De Grafšapom će umesto 28. aprila igrati tek 15. maja, tako da će imati mnogo vremena da se preme za prvi okršaj sa Totenhemom koji je na programu 30. aprila.

U međuvremenu, Totenhem će danas od 13.30 ponovo igrati na "Etihadu". Posle spektakularne četvrtfinalne utakmice Lige šampiona koju su izgubili sa 4:3, ali su prošli dalje, sada je na redu bitka za bodove.

"Siti se bori zab titulu, to je za njih primarni cilj. Što se nas tiče, nama je cilj da budemo među četiri najbolja. Moramo spremno dočekati i ovaj susret. Svesni smo koliko će biti teško", poručio je Poketino.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: