Zagrmelo i Portlandu, Oklahoma po taktu Vestbruka stigla do prve pobede

Oklahoma Siti pobedila je kod kuće u trećem meču serije prvog kola plej-ofa Zapada ekipu Portlanda sa 120:108.

Izvor: Z.K.

Subota, 20.04.2019.

08:58

Zagrmelo i Portlandu, Oklahoma po taktu Vestbruka stigla do prve pobede
Photo by Cooper Neill/Getty Images

Tako je Oklahoma smanjila prednost Blejzersa na 2:1 u četvrtfinalnoj seriji i u noći između nedelje i ponedeljka imaće priliku da na svom parketu izjednači.

Prva četvrtina bila je neizvesna, dobili su je Blejzersi poenom razlike (22:21), ali je Oklahoma na odmor otišla sa deset poena prednosti (49:39).

Portland je ponovo bio bolji u trećoj četvrtini, ali nije uspeo da izbriše rezultatski zaostatak, pošto je Oklahoma do kraja meča imala prednost.

U timu Oklahome raspucao se Rasel Vestbruk koji je imao učinak od 33 poena uz 11 asistencija i pet skokova, dok je Pol Džordž postigao 22 poena uz po šest skokova i asistencija. Džerami Grant je postigao 18, a Denis Šroder 17 poena.

U timu Portlanda, najefikasniji je bio Demijan Lilarda sa 32 poena, uz šest asistencija i četiri skoka. Si Džej Mekalum je postigao 21 poen, uz po sedam skokova i asistencija, a Enes Kanter 19 poena.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

23 h

Podeli: