Tomić: Detalji odlučili, videćemo za Reglenda i Perperoglua

Milan Tomić, trener Crvene zvezde, obratio se medijima posle poraza od Budućnosti u četvrtom meču finala ABA lige.

Izvor: PT

Petak, 19.04.2019.

22:10

Tomić: Detalji odlučili, videćemo za Reglenda i Perperoglua
Foto: Starsport

"Mislim da smo kontrolisali utakmicu 26 minuta, što pokazuje statistika. Ali ako hoćemo da napravimo neku analizu i uđemo u detalje, presudan deo su bile trojke Klarka i Džeksona kod nerešenog rezultata", rekao je Tomić i dodao:

"Utakmicu su odlučili mali detalji. Meč moramo da zaboravimo, imamo poslednji meč kod nas, moramo da odigramo dobro i osvojimo ABA ligu".

Košarkaši Crvene zvezde poraženi su na gostovanju od Budućnosti sa 84:80, u četvrtom meču finala ABA lige.

Crveno-beli u Podgorici su bili bez Džoa Reglenda i Stratosa Perperoglua.

"Videćemo da li će biti spremni Reglend i Perperoglu. Igrali smo na gostujućem terenu i morali smo da odigramo mnogo bolje nego u Beogradu. Mislim da smo bili dobri, ali su detalji odlučili", kaže Tomić.

Majsotorica, koju ćete moći da gledate na O2 TV, na programu je u ponedeljak od 19 časova.

"U drugom poluvremenu, pogotovo u poslednjoj četvrtini, Budućnost je odigrala agresivno i oterala nas je do pola terena. Kada smo se dogovarali za utakmicu, znali smo da će biti pritisak i dogovor je bio da se lopta primi na tri poena, a ne na pola terena".

Tomić nije želeo da traži alibi za dva poraza u Podgorici.

"Kada su se povredili i Reglend i Perperoglu, ni u jednom trenutku nisam dao izjavu da nam nedostaju. Ne tražim alibi, moramo da odigramo utakmicu, imamo ostale igrače. Sigurno da nam nedostaju, ali ne treba tražiti alibi", zaključio je on.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

75 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: