Jadranska bitka za Evroligu na O2 TV!

Televizija O2 prenosiće odlučujuću utakmicu finala ABA lige između Crvene zvezde i Budućnosti.

Izvor: PT

Petak, 19.04.2019.

22:00

Jadranska bitka za Evroligu na O2 TV!

TV O2 će obradovati narod širom Srbije, pošto će u ponedeljak od 19 časova direktno prenositi utakmicu sezone u regionalnom takmičenju.

Posle četiri odigrane utakmice, dve u Beogradu i dve u Podgorici, rezultat na semaforu je 2-2 i meč u dvorani "Aleksandar Nikolić" odlučiće putnika u Evroligu.

Crveno-beli imali su dve meč lopte u prestonici Crne Gore, ali nisu uspeli da iskoriste niti jednu, pa će tako poslednju imati pred svojom publikom.

Zvezda je u prva dva susreta u "Pioniru" veoma lako izašla na kraj sa aktuelnim šampionom, međutim Budućnost je u naletu i očekuje se odlična utakmica u Beogradu.

TV O2 se pobrinula da utakmicu sezone direktno prenosi, tako da vam jedino ostaje da u ponedeljak od 19 časova uključite televizor i uživate u spektaklu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

1 d

Podeli: