Džekson: Teško je pobediti košarkaški meč u Beogradu

Francuz Edvin Džekson je nakon očajnih nastupa u prethodnim susretima, u četvrtom bio jedan od ključnih faktora pobede Budućnosti nad Crvenom zvezdom.

Izvor: AK

Petak, 19.04.2019.

21:26

Džekson: Teško je pobediti košarkaški meč u Beogradu
Foto: ABA/Buduænost VOLI

Francuski košarkaš je sa 23 poena sjajno pratio Norisa Kola u trijumfu 84:80 kojim su Podgoričani izjednačili na 2-2 u finalnoj seriji ABA lige.

"Morao sam da budem iskren prema sebi – odigrao sam loše dva meča u Beogradu, želeo sam da budem agresivan, da dam sve od sebe. Sjajna pobeda, mnogo dugujemo navijačima i ovom gradu", rekao je Džekson.

Prvi put od uvođenja sistema plej-ofa šampiona ABA lige i putnika u Evroligu odlučiće "majstorica".

"Teško je pobediti košarkaški meč u Beogradu, ali probaćemo. Moramo da budemo agresivni, da budemo tim i da damo maksimum", rekao je Francuz.

Peti duel finala ABA između Zvezde i Budućnosti na programu je u ponedeljak od 19 časova, uz prenos na O2 TV.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Ukrajinci saopštili: Obustavljamo

Ukrajinske vlasti saopštile su večeras da su obustavile svoje konzularne usluge u inostranstvu za muškarce starosti od 18 do 60 godina, pošto je ukrajinska diplomatija najavila mere za vraćanje u zemlju onih koji mogu da idu na front.

21:57

23.4.2024.

1 d

Podeli: