Partizan u Nišu, Zvezda na Banovom brdu, dramatična borba za opstanak

Fudbaleri Radničkog i Partizana sastaju se u Nišu u derbiju drugog kola plej-ofa Superlige, dok lider Crvena zvezda gostuje na Banovom brdu ekipi Čukaričkog.

Izvor: B92

Petak, 19.04.2019.

23:00

Partizan u Nišu, Zvezda na Banovom brdu, dramatična borba za opstanak

Tim Nenada Lalatovića posle dva uzastopna poraza u Beogradu u samo pet dana, od Zvezde (3:0) i u Kupu Srbije od Partizana (1:0), sada na Čairu čeka crno-bele u borbi za kotu dva.

Jasno je da Radnički ima veliku prednost u odnosu na Partizan, skoro isto kao što ima zaostatak za Crvenom zvezdom, ali bi trijumf izabranika Sava Miloševića dodatno ugrozio drugu poziciju.

Branilac trofeja Crvena zvezda u dobrom raspoloženju ide na Brdo na verovatno najteže gostovanje do kraja sezone, sa ambicijom da skoro pa definitivno stavi tačku na trku za šampionski naslov.

S druge strane, Čukarički se grčevito bori za izlazak u Evropu jer mu Mladost "diše za vratom", koja putuje u Novi Sadu na duel sa Proleterom.

Plej-of SL, drugo kolo:


Subota:

17.00 Čukarički – Crvena zvezda
17.00 Napredak – Vojvodina

Nedelja:
17.00 Proleter – Mladost
18.30 Radnički Niš – Partizan
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо
U plej-autu je ogromna gužva za očuvanje statusa, Zemun protiv Spartaka traži izlaz iz krize i sa dna tabele.

U najtežoj situaciji je Dinamo koji dočekuje drugoplasirani Voždovac, a ništa manje neizvesnosti i tenzije neće biti ni u mečevima Bačka – Mačva i Rad – Radnik.

Bačka i Rad .....

Plej-aut, drugo kolo:
Zemun – Spartak

Subota:
16.00 Dinamo – Voždovac
17.00 Bačka – Mačva
17.00 Rad – Radnik
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Bure baruta pred eksplozijom: Počinje veliki rat?

Bliski istok, zbog promene ravnoteže snaga i dubokih kriza, pre svega palestinsko-izraelske, može se smatrati buretom baruta i ima potencijal da dovede ne samo do regionalnog sukoba, već i do globalnog konflikta.

20:40

17.4.2024.

1 d

Svet

Uništeno; Zelenski: Hvala na preciznosti

U ukrajinskom napadu na vojni aerodrom na Krimu u sredu ozbiljno su oštećena četiri lansera raketa, tri radarske stanice i druga oprema, saopštila je danas Ukrajinska vojna obaveštajna agencija.

14:21

18.4.2024.

20 h

Politika

Mediji: Ultimatum za Srbiju

Višegodišnja dilema "Kosovo ili Evropska unija", koja je lebdela nad Srbijom, dobiće svoj praktični izraz sledeće nedelje, pišu mediji.

13:01

17.4.2024.

1 d

Podeli: