Tomić: Da završimo seriju, ne bih da komentarišem ništa osim košarke

Košarkaši Crvene zvezde odradili su u četvrtak uveče trening pred četvrtu utakmicu finala plej ofa ABA lige.

Izvor: PT

Četvrtak, 18.04.2019.

20:30

Tomić: Da završimo seriju, ne bih da komentarišem ništa osim košarke
Foto: Starsport

U redovima crveno-belih svi su spremni, a trener Milan Tomić izjavio je brojnim medijima iz Srbije koji su uz ekipu u Pogorici:

"Sigurno nas čeka teška utakmica. Nije dovoljno 25 minuta koliko smo imali koncentraciju u prošloj utakmici, već 40 minuta. Zadatke koje smo isplanirali u svlačionici i na sastancima moramo da sprovedemo na teren. Jedno je sigurno u analizi prve utakmice - moramo da sprečimo kontranapad Budućnosti, tu su napravili veliku prednost. Jedan od faktora je bio i Koti Klark, moramo bolje da odigramo u odbrani. Što se tiče napada, od početka sezone govorim, u ovakvim, finalnim utakmicama moraš da budeš dobar u oba pravca da bi pobedio. Moramo da budemo koncentrisano samo na košarku i da se bavimo ovim lepim sportom. Ekipa je spremna, vodimo 2:1, u ovom trenutku ne treba da razmišljamo o porazu, da spremimo dobro utakmicu i da završimo finalnu seriju u Podgorici. Sigurno da ne treba da se obaziremo ni na kakve druge stvari, svi ste videli šta se dešavalo ovde. Ne bih da komentarišem neke druge stvari osim košarke, kao što su neke moje kolege to uradile posle utakmice u Beogradu", rekao je Tomić, a prenosi zvaničan sajt Zvezde.

Dejan Davidovac izjavio je da je važno da ne obraćaju pažnju na atmosferu.

"Očekujem težak duel kao i svaki do sada. Mislim da će presudna biti koncentracija svih 40 minuta i to pre svega na košarku. Ne obraćamo pažnju na atmosferu, videli smo kako je to sve izgledalo, ali je najvažnije da se skoncentrišemo na teren. Nemamo strah i neće ga ni biti", zaključio je Davidovac.

Utakmica broj 4 finalne serije igra se u petak u Podgorici od 19 časova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

46 Komentari

Možda vas zanima

Podeli: